امینو اسید و پپتیدها پپتیدها خانوادهای از مولکولها هستند كه با پيوند خوردن آمینو اسیدهای گوناگون به صورت مشخص، تشكيل میشود. پيوند بين يك آمینو اسید و امینو اسید بعدی يك پيوند آميد است و گاهی از آن با نام ... ادامه مطلب
آمینو اسید در کشاورزی چندین دهه است که کشاورزان از آمینو اسیدها بهصورت محلولپاشی و مصرف خاکی استفاده میکنند. کشاورزان در کشورهای پیشرفته که با کمبود مواد معدنی ارگانیک و گاها ساختار ضعیف مواد خام و با استفاده بیشازحد از ... ادامه مطلب
در این مقاله به مبحث تعرق گیاهان و عوامل دخیل در آنها می پردازیم ، تعرق در گیاهان چیست ؟، اندازه گیری تعرق در گیاهان ، عوامل موثر در تعرق و تبخیر و تعرق در گیاهان تعرق چیست ... ادامه مطلب
سرمازدگی در این مقاله قصد داریم روش های مقابله و پیشگیری از سرمازدگی درختان میوه ، مزارع سیفی جات رو براتون شرح بدیم و دمای سرمازدگی میوه ها و محصولات مختلف گیاهی رو توضیح بدیم و راه کار های مفید ... ادامه مطلب
تو این مقاله قصد داریم شما رو با بهترین زمان دقیق هرس درختان میوه ، انواع هرس درختان میوه ، هرس درختان در پاییز و زمستان آشنا کنیم با ما همراه باشید هرس چیست ؟ از مهمترین عملیات «داشت» که ... ادامه مطلب
معرفی ونقش هیومیک اسید در کشاورزی اﺳﯿﺪ ﻫﯿﻮﻣﯿﮏ ﺗﺮﮐﯿﺒﯽ از ﻣﻮاد ﺗﯿﺮه رﻧﮓ و ﻧﺎﻫﻤﮕﻦ در ﻣﺤﯿﻂﻫﺎي خشکی و آبی اﺳﺖ و ﺷﺎﻣﻞ بخشی از مواد آلی است که از رسوب الکالین با مواد قلیایی آبی وقتی pH به ... ادامه مطلب